Blackjack nuveja blogas mintis

Daugeliui žinoma situacija, kai apninka neaiškus nerimas ir į galvą pradeda lįsti ir neduoti ramybės visokiausios prastos mintys. O kai kurias atvejais apninka abejonės dėl tam tikro sumanymo. Blackjack visada gali padėti susirūpinimą keliančią situaciją paversti paprasta.

Įprasta tiesa

Galbūt dažniausiai galvojama apie žmones, nes jie kuo nors geba erzinti. Kokiu būdų išvengti įkyrių minčių?

Norint rasti atsakymus į šiuos klausimus, reikia būti kantriems. Kartą buvo atliktas tyrimas. Visų dalyvių buvo prašyta parašyti kokias nors mintis apie savo kūnus: kas jame gero arba nepatinka, reiškia susirūpinimą arba džiaugsmą. Vėliau kai kurie privalėjo dar kartą sugalvoti parašytąją idėją, o raštą numesti į šiukšliadėžes. Kai kurie, visiškai kitaip, galėjo tekste pataisyti klaidas. Tuomet dalyviai vėl įvertino kitų grožį pagal konkrečius parametrus.

Blackjack taip pat reiškia tarsi naują eksperimentą. Taip buvo visais laikais ir bus. To nevalia niekam mėginti keisti. Tai ne visada ir nuslopsta. Neverta leisti į naujas keliones, nepažinus savęs. Kažkas kiekviename žmoguje turi būti normalaus.

Aiškesnis suvokimas

Aiškėja, kad šie dalyviai, kurie neišvengė klaidų arba tarsi kelis kartus skaito savo užrašus, artimojo kūną pradeda vertinti kitaip, priklausomai kokias mintis užrašė. O tie, tekstus išmetė, nieko nepakeičia, tai yra, šie tarsi nustoja apie tai manyti, nežiūrint į tai, kas buvo parašyta. Blackjack reiškia, kad atėjo laikas gyventi kitaip.

Vadinasi, mintys tikrai materialios? Bet kas čia svarbus ar fizinis veikimas – gal, kaip sulamdoma raštelį bei metama į šiukšliadėžę? Norint tai patikrinti, psichologas atliko kitus bandymus, visa tai kartodami elektroniniu tekstu. Aiškėja, kad failo įkėlimas į elektronines šiukšlių dėžes geriau padeda įveikti prastas mintis, kai jis perkeliamas. Blackjack reiškia savitą supratimą gyventi kitaip.

Blackjack – malonesnė diena

Be to, akcentuotina, kad psichologai, vien vaizduotės pagalba šios tiesos suprasti deramai negali: jeigu tik įsivaizduojama kokiais būdais popierius pasiekia šiukšliadėžę, blogesnė mintis tikrai nepaliks. Ne šiaip specialistas patartų: užrašykime blogą mintį popieriuje tučtuojau dėkite šią į šiukšlių dėžes. Blackack rečiau reiškia nusiteikimą.

Tokia paprasta idėja pravers kuriam laikui paveikti jų įkyrų buvimą galvoje, o vėliau – suvokti, bei aplamai vertėtų sutelkti ten dėmesį. Vos ne dažna idėja kuria mūsų ateitį. Jeigu kažkam pasitaikė proga gyventi su žmogumi, kuris jautėsi nelaimingas, buvo piktas ar jautėsi kaltas, jis tikriausiai mus pamokė į save bei aplinkinius pasaulius suvokti blogąja prasme.