Žaidimų automatai įtraukia ne tik dėl pačio žaidimo

Kai pabosta žaisti kazino žaidimus internete, geras pasirinkimas – žaidimų automatai. Daug jų galima atrasti automatų salonuose ar lošimo namuose.

Pasirinkimų įvairovė

Automatų salonai nuolat atnaujina savo žaidimų automatus, siūlydami išmėginti įvairiausius ir pačius naujausius žaidimus. Išsirinkti tinkamą – joks galvosūkis. Galima mėginti žaisti ne tik prie vieno išsirinkti, bet kaskart išbandytų naujus. Žaidimų automatai suteikia galimybę laimėti net ir tuomet, kai į lošimų automatų salonus užsuka vos su  2 eurais kišenėje.

Žaidimų automatai, kitaip nei ruletės ar kiti logikos ar didesnių įgūdžių reikalaujantys žaidimai, žaidėjams leidžia statyti vos 10 centų vieno sukimo metu. Ir vien su šiuo menku savo statymų savo, kaip lošėjo, kreditą galima padauginti iš keliasdešimties kartų, o tą laimėjimą – iš dar iš keliasdešimties kartų. Taip tie keli eurai gali virsti šimtais ar tūkstančiais eurų.

Pabėgimas nuo tikrovės

Žaidimų automatai kaip magnetas traukia tiek moksleivius, tiek studentus ar vyresnio amžiaus žmones. Kokia paslaptis? Čia atrandama tai, ko kitur ir su žiburiu nerasi. Į žaidimų automatų salonus užsukantieji neieško artimo bendravimo, čia dažnam pasisėdėjimas prie žaidimo automato reiškia terapiją ar pabėgimą nuo realaus gyvenimo, kuris kartais tampa pernelyg įtemptas, varginantis.

Sėdint prie žaidimų automatų nėra būtinybės šnekučiuotis su kitais žaidėjais, galima tiesiog pabūti su savimi tyloje, ramiai tik spaudžiant žaidimų automato mygtuką ar vairalazdę. Sėdint prie žaidimų automato galima suprasti, kad greičiausiai teisus tas, kuris buvo pasakęs, kad gyvenimas kaip lošimas, o lošimas – kaip gyvenimas, tad belieka gyvenimą nugyventi smagiai, retkarčiais užsukant į žaidimo automatų salonus.

Įdomioji istorija

Didžioji daugumą šiuolaikiniųžaidimo automatų yra sukurta, remiantiskitais azartiniais žaidimais ar televizijos žaidimais, kuriuose galimaišloštitarkim: pokeris, laimės ratas, loterija ar ruletė. Be šių minėtų žaidimų galima atrasti ir kitų išskirtinių, būtent kompiuteriniams žaidimų automatams sukurtų žaidimų.

Klysta tie, kurie mano, kad žaidimų automatai suprogramuoti taip, kad tik patiems jų savininkams krautų pelną.

 

Dabartiniaižaidimų automatai būna itin patikimi. Šiuos aparatus nuolat apžiūri ir jų veikimą iš naujo vertina tikrintojai. Kad žaidimų automatai veikia be jokios apgaulės, byloja specialūs sertifikatai, kuriuos gana sudėtingai išduoda tarptautinės testavimo laboratorijos. Šalyjeveikiantys teisės aktai yra numatę, jog „A“ kategorijai priskiriamų žaidimų automatų išlošimo procentas nebūtų menkesnis nei 90 procentų.